R a d i o   R y d   R e t r o

HEJ ALLA!
Du har hittat ett taffligt försök att beskriva lite av det som en gång hände på Radio Ryd. Kanske är du till och med en av oss. Vi som bodde där, vi som vet att "Radio Ryd smeker dina öron", vi som drog kablar i varje skrymsle i Herrgårns övre domäner, vi som frös häcken av oss under 24-timmars på skidor och blev lomhörda under långa SOF-nätter, vi som glömde refbandaren, vi som sjungit med i "Good Night Sweetheart", vi som deppade ihop när stationen höll på att gå omkull, vi som brottades med UHER och Revox och ringde till studion när ingen lyssnare ville tävla, vi som bara tittade in nån gång då och då, vi som minns Gunnar och hans bror, vi som klippte band i C- studion, vi som hört "Krympling", vi som aldrig varit onyktra i direktsändning, vi som kånkade på mesen, vi som till sist var med och stängde stationen för gott...
  Kort sagt, dett är en sida för alla som nånsin haft något som helst med Radio Ryd 95,5 att göra. Detta är platsen för oss som vill vältra oss i nostalgi. Minns du Club 08:s traktorjingel? Minns du vem som var tisdagstekniker våren 1983? Minns du... och så vidare.
  Dessa sidor är under ständig uppbyggnad och blir så himla mycket roligare med din medverkan. Jag sitter här och knackar HTML, så det tar sin tid att bygga upp sidorna. Men låt er inte avskräckas, bidra med historier, bilder och annat så kan detta bli ganska bra med tiden, har jag på känn.
  Jag har inte träffat er alla, har säkert glömt en del av er och förträngt andra. Men ni är ändå välkomna att dra ert strå till stacken. För innerst inne är vi fortfarande Radio Rydare. Eller?
Mats Karlsson

 
Några av Radio Ryds loggor genom åren. Klicka så blir de större.

Mats Karlsson, Dr Widerströms gata 52, 129 54 Hägersten

Sidan uppdaterad 23.9 2002 © Mats Karlsson